top of page

Support Group

Public·723 members

*!(KIJKEN-GraTis) Club Brugge STVV live op tv en livestream ,STVV tegen Club Brugge live kijken*{Q9D10}*


STVV - Club Brugge live op tv en livestream (Belgische Pro League) 01 oktober 2023.


🔴KIJKEN▶️ Club Brugge - STVV LIVESTREAM


🔴KIJKEN▶️ Club Brugge - STVV LIVESTREAM


TV-gids: op deze zender kijk je naar de Jupiler Pro League tussen Club Brugge en STVV

LIVE Belgische Pro League | Kan Club Brugge tegen STVV zorgen voor ‘stunt van de eeuw’? Goedenavond en welkom in dit liveblog. Wij zijn Vincent Le Haen en Laurine Slingerland en hier houden we je op de hoogte van de eerste halve finale in de KNVB-beker. Het belooft een historische avond te worden. Veel plezier!

Club Brugge - STVV begint om 30.00 uur en is live te zien op open kanaal FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur. Zorg dus dat je op tijd klaar zit zodat je niks mist van het spektakel!

Gisteren gaf STVV -trainer Ruud van Nistelrooij aan dat hij Club Brugge niet onderschat. "Ik vlieg de wedstrijd aan zoals we dat altijd doen. Of het nou de Champions League, de Europa League of een topper in de Belgische Pro League is", zei Van Nistelrooij. Hij denkt uiteraard dat Club Brugge tot op het bot gemotiveerd is. "Ik verwacht morgen een heet avondje."

In Europees verband ligt STVV er dit seizoen al uit. In de Europa League play-offs was Sevilla in twee partijen net iets sterker en was de cumulatieve score 3-2 in het voordeel van de Spanjaarden. De enige competitie waar realistisch gezien dus nog echt de hoofdprijs gepakt kan worden is de KNVB-beker. De competitie die voor grote ploegen toch vaak als een troostprijs voelt, maar in dit geval een doekje voor het bloeden moet zijn voor toch een redelijk teleurstellend seizoen van de Eindhovenaren.

De route voor STVV naar de halve finale bestond uit drie wedstrijden. Op het Kasteel werd het tegen Sparta 1-2 (goals van Simons en Madueke), thuis werd Emmen met 3-1 (Branthwaite tweemaal en eenmaal De Jong) naar huis gestuurd en dezelfde cijfers werden neergezet in de kwartfinale en toen moest ADO Den Haag eraan geloven. De goals waren toen van Bakayoko, Til en Sangaré.

Om zoveel mogelijk fans op Sportpark De Westmaat te kunnen herbergen, zijn er extra tribunes geplaatst. Er is nu plek voor 8000 fans, waaronder 300 uit Eindhoven. Zij zijn vanavond live getuige van een historische bekeravond. Kan jij dat niet zijn? Lees dan hieronder waar jij Club Brugge - STVV op tv kan zien!

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • galaxy138 slotonline
  galaxy138 slotonline
 • Dương Dương
  Dương Dương
 • vu trinh
  vu trinh
 • czenzi winfield
  czenzi winfield
bottom of page