top of page

Support Group

Public·807 members

((WATCH>)) Live stream: Politehnica Iaşi vs Petrolul 2 October 2023

4 hours ago — Poli Iași și Petrolul Ploiești se întâlnesc luni, de la ora 18:00, în penultima partidă a etapei #11 din Superligă. Duelul din Copou va fi ...

CSM Politehnica Iasi vs. Petrolul Ploiesti Game Capsensus - 11:00 AM ET (10/2/2023) - SoccerPLEASE NOTE: CapperTek is not a gambling or sports betting website and does not accept or place wagers of any type. CapperTek does not endorse or encourage illegal gambling or sports betting of any type. Also note sports betting inherently involves financial risk. CapperTek assumes no responsibility for the loss of capital incurred due to the use of information contained on this website. Poli Iași - Petrolul, duel de tradiție în Copou, live pe GSP.ro 4 hours ago — Poli Iași și Petrolul Ploiești se întâlnesc luni, de la ora 18:00, în penultima partidă a etapei #11 din Superligă. Duelul din Copou va fi ... 09. 2023 U Cluj – Poli Iași (Superliga) 0-2 10. 2023 Ceahlăul – Poli Iași (Meci amical) 3-2 18. 2023 Poli Iași – FC Botoșani (Superliga) 1-1 23. 2023 FC Voluntari – Poli Iași (Superliga) 1-2 Ponturi Superliga – Formă Petrolul Ploiești Petrolul Ploiești nu a mai reușit un succes de la mijlocul lunii august. „Lupii galbeni” sunt într-o criză de formă, cu trei rezultate de egalitate în precedentele patru runde. FC Politehnica Iasi vs FC Petrolul Ploiesti Prediction and 1 day ago — For the match of FC Politehnica Iasi & FC Petrolul Ploiesti we propose "Corners - Total Over(8.5)" as a primary betting option. Totodată, același atacant slovac rata un penalty în prelungirile primei reprize. „Există miză, puncte. Echipe care își doresc în fiecare partidă să scoată maxim, așa cum am fost și noi astăzi. De fiecare dată la fotbal e nevoie de șansă. În prima repriză am controlat jocul în multe momente, am fost echipa mai periculoasă. A doua repriză am alternat unele momente bune cu unele momente foarte modeste, totul culminând cu acel penalty. Există oboseală. La fotbal e nevoie să alergi. E nevoie de alergare, de luptă, de sacrificiu”, a declarat Grozavu după meciul de la Voluntari. Acum două etape Poli Iași a smuls pe teren propriu un egal, 1-1, contra Botoșaniului. Șeroni, respectiv Gheorghiță marcau cele două goluri în acea partidă. Formația pregătită de Grozavu se află pe locul 12, cu 10 puncte după nouă jocuri. 31. 08. 2023 Zalău – Poli Iași (Cupa României) 3-0 04. ▶️ CSM Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti Live Stream & Prediction, H2HSporticos - Legal Sports StreamsFollow all of the action from the biggest football leagues in the world like La Liga, Serie A, the Bundesliga and Ligue 1 with Sporticos. Here you can find out the easiest, cheapest and most convenient way to watch football live streams of any match you’re interested in. Petrolul futbol24 Сравняване на отбори – Politehnica Iasi vs Petrolul Ploiesti – Futbol24. Step 1 - Click on our Live Stream box above and make an entirely free registration. Motivarea ponturilor pentru Poli Iași vs Petrolul – Meciuri Superliga Trei din ultimele cinci jocuri Poli Iași – Petrolul au fost câștigate de moldoveni. În schimb, Petrolul Ploiești s-a impus în precedentele două partide directe contra formației din Moldova. Munca lui Grozavu se vede la Poli Iași, moldovenii bifând două victorii în ultimele trei runde din Superliga. Petrolul a stagnat în rezultate. Totuși, prahovenii au reușit nu mai puțin de trei egaluri în precedentele patru runde. S-au marcat 2-4 goluri în patru din ultimele cinci partide directe între Poli Iași și Petrolul. Poli Iași – Petrolul | Ponturi Pariuri Superliga | 02. 10. 2023Ultimele meciuri ale etapei a 11-a din Superligă sunt programate în seara de luni, 2 octombrie. Ți-am pregătit cele mai bune pronosticuri și cote pentru meciul Poli Iași vs Petrolul. Poli Iași este una dintre echipele în formă din campionatul României. Moldovenii sunt neînvinși în ultimele trei jocuri. Formația antrenată de Leo Grozavu a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. Politehnica Iasi - FC Petrolul Live - Romanian Liga I Follow the Romanian Liga I live Football match between Politehnica Iasi and FC Petrolul with TNT Sports. The match starts at 16:00 on 30 September 2023. ACSM Politehnica Iași - vs FC Petrolul Ploieşti live score, ACSM Politehnica Iași FC Petrolul Ploieşti live score (and video online live stream) starts on 2 Oct 2023 at 15:00 UTC time at Stadionul Emil Alexandrescu ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page